25 признака, че любимият ви е нарцисист

25 признака, че любимият ви е нарцисист

Един нарцисист ще ви накара да се почувствате като най-прекрасното нещо, което някога е виждал. Това е фазата на идеализиране. Той те кара да мислиш, че е така наистина.

Това е само трик, с който да ви накара да му вярвате. Когато той ви срещне, целта му от самото начало е да ви накара да се почувствате възможно най-специални. Всичко е фалшиво. Може да сте специални, но не и за него.

Незабавното удовлетворение е това, което той търси. Нарцисистите използват други хора, за да се чувстват добре със себе си. Ако се отнася добре с вас, той знае, че ще задоволявате нуждите му, докато не намери някой друг да го прави. Тогава той ще ви обезцени. Тогава той ще ви изхвърли. Това е игра за нарцисиста.

Научете 25-те знака, че вашият любим е нарцисист.Жадува за възхищение и признание. Партито не е парти, докато нарцисистът не влезе в стаята. Те трябва да са в центъра на вниманието. Те се чувстват превъзхождащи всички и понякога дори ще се преструват, че са направили нещо страхотно само за признанието.

Нуждае се от комплименти, за да се чувства добре със себе сиКомплиментите карат нарцисиста да се чувства жив. Цялата им игра е да им се възхищавате денонощно. Това е единственото нещо, което кара соковете им да текат.

Не може да мине дори и ден без това.Ако не му правите комплименти, той ще намери някой, който ще го направи. Той и без това вече е хвърлил око на следващата цел. Винаги ще се старае да изглежда добре пред другите хора.

Ще изнесе голямо шоу, за да изглежда по-добър сред хората. Той изисква да бъде в центъра на вниманието или иначе би предпочел да бъде сам.Обича незабавното удовлетворение.

Нарцисистите винаги търсят хора или неща, които ще им дадат незабавно удовлетворение. Той ще прави секс с почти всеки, който му обръща известно внимание. Никога наистина не обича никого, освен себе си. Някои дори могат да повярват, че нарцисистите изобщо не са способни да обичат другите. Играят си на любов.

Нарцисистът изпитва любов физически, а не емоционално. Ето защо те винаги търсят нови партньори. Нарцисистът показва любовта си чрез секс, подаръци и плащане на сметките. Той вярва, че това е всичко, което е необходимо, за да се покаже любов. Ако останете с нарцисист твърде дълго, ще забравите какво е истинската любов.

Трябва да има контролНарцисистите са изроди на тема контрол. Той ще иска да контролира всичко в живота ви. Как изглеждаш, къде отиваш и с кого говориш.

Той непрекъснато ще се опитва да ви накара да се промените така, че да отговаря на това, което той иска от вас. Той ще ви обучи дори за редовните ви ежедневни дейности. Той иска да знае и да контролира всичко.Състезава се с всички.

Нарцисистите вярват, че превъзхождат всички. Те също обичат, когато хората се състезават за тяхното внимание: жените, децата, колегите, съседите. Те обичат добрите и силни, които са по-добри от тях. Това ще нахрани на нарцисиста и без това твърде голямото его.Винаги е жертваТой нанася удар като кара хората да вярват, че е бил онеправдан.

Той иска другите да усетят неговата фалшива болка и да го съжаляват. О, горкия той, как би могла да се отнасяш с него така. Винаги прехвърля винатаВсичко, което прави, е защото някой друг го е накарал или предизвикал да го направи.

Не поема отговорност за действията си, ако те са отрицателни.Нарцисистите избягват проблемите, докато нещата не излязат тотално извън контрол. Въпреки реалността, вие или някой друг е причината за това!Показва малко или никаква емоция.

Нарцисистите не могат да издържат да бъдат сред емоционални хора. Показването на много емоции ще доведе до конфликт между вас и нарцисиста.Той никога не се извинява, дори когато е виновенНе задържайте дъха си, ако чакате нарцисист да се извини.

Ще умреш преди той да умре. И ако той се извини, ще бъде толкова неискрен, че ще се чувствате неудобно от репликите: Съжалявам. Казах, че съжалявам!Не показва съпричастност към другите.

Когато някой го боли, той не го усеща. Може да си болна или да се чувстваш зле, а той дори може да се шегува и да се смее за това. Той не е способен да се постави в ничия кожа. Нарцисистът може дори да изглежда радостен, като чуе лоши новини за друг човек.

Ако не го боли физически, той не може да го почувства!Поставя неговите нужди и желания винаги преди вашитеАко можех да направя това или да имам онова, тогава щях да съм по-добър човек. Той ще харчи пари за неща, които не са необходими. Той купува неща с цел да се почувства и да изглежда превъзходно.

Преструва се, че е някой, когото не еМоже да играе много различни герои. Те се променят от човек на човек. Той дори може да промени начина, по който говори с различните хора. Когато излиза извън дома, той винаги е с характер и отношение към другите. Не е в състояние да изгради силни връзки с никогоТова включва най-вече техните партньори, деца и други близки. Нарцисистите не са оборудвани с възпитателни умения.

Толкова е тъжно, но ежедневно може да виждате как децата се пренебрегват и нараняват от нарцистичния родител. Поставя страхотно емоционално шоу, когато е необходимо.

Тъй като им липсва емоция и съпричастност, когато се опитват да бъдат искрени, е много неудобно. Виждал съм някои страхотни изпълнения, някои за носители на Оскар.

Нарцисистът може дори да плаче с фалшиви сълзи!Не чувства вина и не се учи от опита. Така, че спрете да се питате как той може да продължава да прави същите глупави и лоши неща към вас отново и отново. Ако се опитате да го накарате да се почувства виновен или да го изложите, ще видите яростта или гърба му.

Изпълва се с ярост, когато някой го упрекне за нещоНе забравяйте, че нарцисистът никога не греши. Той ще ви нападне, а по-късно ще се държи, сякаш нищо не се е случило.

Нарцисистът има две форми на справяне със ситуации. Игнориране или изпада в гняв. Ще лъже дори за нелепи нещаКазването на лъжа е втора природа за нарцисиста. Обикновено, когато говорят, лъжат. И ако го хванете в лъжа, той пак няма да признае.Не може да обичаш някой, който предпочита да е самДайте на нарцисист това, което иска или се махнете от лицето му.

Това е отношението, което те ще имат с вас, след като си падате по тях.Не забравяйте, че той има или ще си вземе от друг човек това, което му липсва от вас. Това е по дяволите! Седиш там и си чешеш главата или плачеш, чудейки се кой е този нов човек?

Вие сте във фазата на обезценяване.Не забравяйте, че нарцисистите се правят на добри хора. Те не могат да поддържат тази фасада завинаги. Истинското им жестоко Аз в крайна сметка се появява. В този момент времето ви е ограничено, защото може вече да е набелязал нова мишена и ще започне да се отнася с вас, сякаш ви презира.

Постоянно търси нов обект за внимание и доказванеКогато чувствате, че връзката е в беда, тя е. Всеки ден нарцисистът иска да намери някой нов, който да впечатли.Ако изглежда отдалечен, това е, защото той мисли за следващата си цел.

Той винаги ще бъде нащрек за някой, който ще се отнася с него по-добре от вас.Прави ви психически слаби с целТова е само за да може той да ви накара да правите каквото поиска. Той ще ви накара да се чувствате виновни. Той ще ви накара да се чувствате уплашени.

Той ще ви накара да се чувствате сами. Той ще ви накара да се срамувате. След като всичко това бъде постигнато, вашата нужда от него става по-голяма. Това са нещата, които той вярва, че ще ви накарат да продължите да го обичате и да го обожавате и да бъдете неговото зарядно, докато не е готов да ви изхвърли.

Наслаждава се на вашата болкаКогато нарцисистът знае, че са ви е наранил, това само го радва. Не забравяйте, че те жадуват за внимание, добро или лошо. Ако знаят, че връзката е приключила, ще се опитат да ви направят възможно най-нещастни, ако с нещо не са зависими от вас. Това е част от фазата на обезценяване.

Може да ви отхвърли като непознат, щом го опознаете и спрете да му показвате възхищениеТова е фазата на изхвърляне. Нарцисистът ще ви изхвърли без предупреждение. Може да искате да решите проблема, но той не може.Уменията му за решаване на проблеми са ограничени до ярост или отдалечаване.

Дано осъзнаете, че искате да е последното. Пребройте вашите благословии и продължете напред.Ако вашият човек покаже тези знаци, той вероятно е нарцисистТова са добри издайнически признаци, че вашият любим е нарцисист. Жените също могат да бъдат нарцисисти и да показват същите тези знаци.

Ще намерите нарцисисти на работа и в собственото си семейство. Те навсякъде чакат да се нахвърлят върху нова цел. Не забравяйте, че използват други хора, за да се чувстват добре със себе си.Ако чувствате, че имате връзка с нарцисист, трябва да потърсите помощ. Ако решите да останете с нарцисист, те емоционално ще ви унищожат.

–––––––––––––––––

Ако припознавате описанието за нарсица в текста като човека, с който имате взаимоотношения и най-после сте решени да направите стъпка към това да излезете от тези #нездравословни отношения може да се свържете със специалист или да запазиш час за опознавателна консултация с мен, за да обсъдим как мога да бъда полезен в този път на отделяне.

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Жените, които се свързват с мен, са най-често с изградена болезнено ниска самооценка, дълбока вътрешната несигурност и убеждение, че не заслужават партньорство основано на взаимно уважение.

Това са жени развили навика да поставят мъжете си на първо място и да забравят себе си, приели вината, че не са се справили в партньорството си, смазани и обезценени от партньорите си. Свързвайки се с мен тези жени разбират постепенно, че отговорността е винаги по равно, че заслужават своето равноправно партньорство.

Ако си готова за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. 

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Мъжете идват при мен преди всичко с тревога, страх и неувереност, че не са достатъчно добри, че не се справят, че се провалят непрекъснато. Те най-често вярват, че не могат и не заслужават да имат своята желана половинка, или че ще бъдат отхвърлени, изоставени и предадени заради друг мъж.

Неспособни да оценяват себе си, тези мъже не си поставят граници и се свързват с токсични партньорки, приятели и колеги, които засилват тяхната неувереност и чувство за провал в живота. Заедно в съвместната ни работа откриваме техният потенциал, стимулираме растежът му и изграждаме мъжественост. Учим се на самоувереност в съревнованието и овладяваме контрола на здравословната агресия при постигането на собствените им цели.

Изграждаме постепенно стабилността и независимостта на пълноценният партньор, приятел и професионалист. Ако си готов за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. 

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, може да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи. 

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвай бутоните под заглавната снимка. 

Благодаря ти!