17 качества и скрити способности на всички емпати, благодарение на които са толкова невероятни хора

Свързване с тялото и усещанията му

05.02.22г.

НЕВЕРОЯТНИТЕ СПОСОБНОСТИ НА ЕМПАТИТЕ

Емпатите едновременно имат сила и чувствителност. Те правят този свят по-добро място за живеене. Те са уникални хора, защото могат да почувстват това, което повечето хора не могат.

Ето 17 качества и скрити способности на всички емпати, благодарение на които са толкова невероятни хора.

Те ​​са в състояние да разберат това, което хората наистина чувстват.

Те разбират как се чувстват другите хора във всяка ситуация. Въпросът е, че те имат способността буквално да изживеят чувствата и емоциите на другите.

Те се претоварват от емоции в претъпкани места.

Те се чувстват неудобно в претъпканите места. Емпатите буквално биват залети от преживяванията на всички, когато се окажат в тълпата. Това се случва, защото те усещат всички енергии и емоции, които се носят наоколо.

Те незабавно разбират когато ги лъжат.

В комуникация те са в състояние да разберат истинските намерения на събеседника. Това качество е едно от предимствата и недостатъците им. Способността да се откриват лъжи води често до разочарование от хората.

Те чувстват енергията около себе си.

Всяка негативна вибрация има силен ефект върху емпата и настроението му. Ако на пръв поглед усещат безпричинно безпокойство – вината е на отрицателната енергия, която се движи около тях.

За тях е трудно да се справят с външната негативност.

Ако човекът, с когото комуникират, е отрицателно натоварен, тогава емпатите започват да се чувстват емоционално изтощени и спират да комуникират с този токсичен човек.

Те са надарени с развита интуиция.

Вътрешното им шесто чувство е по-силно и по-точно от това на другите хора. Когато интуицията ги предупреждава за нещо, обикновено се оказва, че е вярно.

За тях е трудно да се справят с вътрешната си болка.

Емпатията е склонна да изпитва дълбоко дори незначителни събития. Емоциите им са много силни, затова не е толкова лесно се отърват от болката, която изпитват.

Или всичко, или нищо.

Те не правят нищо наполовина. Каквото и да правят – дали ще говорят с някого, дали ще работят – ще концентрират цялото си внимание върху човека и работата. Когато става въпрос за тях – или всичко или нищо.

Обичат или мразят.

Що се отнася до чувствата, те често удрят в крайности: любов или омраза. Ето защо, някои се чувстват неудобно в компанията на емпати.

Те са творчески личности.

Мозъците им постоянно работят, прескачат от една идея или концепция в друга. Емпатите се славят като изключително творчески и иновативни хора.

Никога не спират.

Времето за тях тече много по-бързо, отколкото за другите хора. Но постоянното присъствие на други хора противоречи на тяхната интровертна природа, така че когато се самозабравят, започват да страдат от изтощение.

Те са прекрасни слушатели.

Хората идват при тях, за да говорят за всичко, което се е натрупало в душите им, защото знаят, че емпатите наистина ще ги изслушат. Това е наистина безценно качество.

Околните стоварват проблемите си върху тях.

Понякога те позволяват на други хора да ги използват, защото не знаят как да кажат „не“. Да наранят друг човек е просто неестествено на тяхната природа.

Те имат дълбока вътрешна сила.

Те са по-силни от повечето хора, дори и да не изглеждат така на пръв поглед. Те знаят, че независимо какво се случва, трябва да продължат.

Те винаги търсят истината.

Те се нуждаят само от истината и от нищо друго, освен истината. Емпатите, като правило, са честни хора, така че очакват, че другите хора ще бъдат изключително честни с тях.

Те не търпят егоистични и фалшиви хора.

Когато са заобиколени от твърде много егоистични или фалшиви хора, те се чувстват изтощени и ограбени. Цялата им природа протестира срещу такива хора, следователно в тяхното присъствие те веднага се чувстват неловко.

Те имат златни сърца.

Това са хора, които са свикнали да се отдават напълно и изцяло на своите близки. Те са дълбоко загрижени за тези, които са наистина скъпи за тях. И ще направят всичко по силите си, за да не страда любим човек.

Можеш да помагаш на своето емоционално и психическо изтощение и да трансформираш своите токсични и неудовлетворяващи партньорски отношения с онлайн семинарите и курсове, които предлагам –
виж повече – кликни тук.

=================================================

Какво казват хората работили с мен – https://bit.ly/ОбратниВръзкиОтДоволниКлиенти

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Жените, които се свързват с мен, са най-често с изградена болезнено ниска самооценка, дълбока вътрешната несигурност и убеждение, че не заслужават партньорство основано на взаимно уважение.

Това са жени развили навика да поставят мъжете си на първо място и да забравят себе си, приели вината, че не са се справили в партньорството си, смазани и обезценени от партньорите си. Свързвайки се с мен тези жени разбират постепенно, че отговорността е винаги по равно, че заслужават своето равноправно партньорство.

Ако си готова за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. 

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Мъжете идват при мен преди всичко с тревога, страх и неувереност, че не са достатъчно добри, че не се справят, че се провалят непрекъснато. Те най-често вярват, че не могат и не заслужават да имат своята желана половинка, или че ще бъдат отхвърлени, изоставени и предадени заради друг мъж.

Неспособни да оценяват себе си, тези мъже не си поставят граници и се свързват с токсични партньорки, приятели и колеги, които засилват тяхната неувереност и чувство за провал в живота. Заедно в съвместната ни работа откриваме техният потенциал, стимулираме растежът му и изграждаме мъжественост. Учим се на самоувереност в съревнованието и овладяваме контрола на здравословната агресия при постигането на собствените им цели.

Изграждаме постепенно стабилността и независимостта на пълноценният партньор, приятел и професионалист. Ако си готов за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. 

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, може да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи. 

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвай бутоните под заглавната снимка. 

Благодаря ти!