Страхът от твоята агресия. Какво става с него и как ти влияе?

Страх да проявиш агресия и какво става с тази енервия в теб

„В постравматичния страх вцепенението се поддържа преди всичко отвътре. Импулсът към силна агресия е толкова плашещ, че травмираният човек го обръща към себе си, вместо да му позволи да получи външен израз. Този избухнал навътре гняв приема формата на страхова депресия и различните симптомина постравматичен стрес.

Подобно на гълъба, който трескаво се опитва да избяга, но е уловен отново и още веднъж пленен, жертвите на травмата, започващи да излизат от вцепенението, често попадат в плен на собственият си страх от рязкото активиране и от потенциала си за насилие.

Те остават в омагьосания кръг на ужас, гняв и вцепенение. При все, че инстинктите им ги водят към бягство или към яростна ответна реакция, те остават в плен на задръжки, тъй като се боят от насилие към себе си или към другите.“

– из книгата „Да събудиш тигъра“ от д-р Питър Левин

Именно поради тази причина много от хората, с които работя остават замръзнали в своята емоция. Непрестанно са в позицията на ступор, която е задържала емоцията и тази енергия остава застинала и нереализирана, което им носи стрес, тревожност и дори паник атаки.

Ако искаш да трансформираш това състояние, може да се свържеш чрез кратката анкета и да ти помогна в този процес –

👉🏻

https://bit.ly/КонсултациясКалоянБожанов

Какво казват хората работили с мен – https://bit.ly/ОбратниВръзкиОтДоволниКлиенти

Жените, които се свързват с мен, са най-често с изградена болезнено ниска самооценка, дълбока вътрешната несигурност и убеждение, че не заслужават партньорство основано на взаимно уважение.Това са жени развили навика да поставят мъжете си на първо място и да забравят себе си, приели вината, че не са се справили в партньорството си, смазани и обезценени от партньорите си.

Свързвайки се с мен тези жени разбират постепенно, че отговорността е винаги по равно, че заслужават своето равноправно партньорство.Ако си готова за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен.

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Мъжете идват при мен преди всичко с тревога, страх и неувереност, че не са достатъчно добри, че не се справят, че се провалят непрекъснато. Те най-често вярват, че не могат и не заслужават да имат своята желана половинка, или че ще бъдат отхвърлени, изоставени и предадени заради друг мъж.

Неспособни да оценяват себе си, тези мъже не си поставят граници и се свързват с токсични партньорки, приятели и колеги, които засилват тяхната неувереност и чувство за провал в живота. Заедно в съвместната ни работа откриваме техният потенциал, стимулираме растежът му и изграждаме мъжественост. Учим се на самоувереност в съревнованието и овладяваме контрола на здравословната агресия при постигането на собствените им цели.

Изграждаме постепенно стабилността и независимостта на пълноценният партньор, приятел и професионалист. Ако си готов за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. Към анкетата за първа стратегическа консултация >>> кликни тук >>> https://bit.ly/КонсултациясКалоянБожанов

================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, може да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи.

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвай бутоните под заглавната снимка.

Благодаря ти!

https://bit.ly/КонсултациясКалоянБожанов