Процес за личностно израстване - Щастливото партньорство

Клиентите, които се възползват от този процес искат и имат нужда от свързаност със себе си, яснота по отношение на техните страхове и маски, които слагат в партньорството си. Те желаят да имат пълноценни отношения, в които не се изпитва страх, не се слагат маски, които са фалшиви и не позволяват на двамата да се свържат по истински и удовлетворяващ начин. Желаят да се освободят от този товар на миналото си и да имат пълноценност в отношенията си тук и сега, което им носи мир, балансираност и съзидателна енергия. Всичко това ги изпълва с чувства на задоволство, спокойствие и щастие.

Разбирам всички тези състояния от позицията на човек, който също имаше неудовлетворяващи партньорства, но в момента цъфтя във взаимоотношенията си, в които чувствам споделеност, пълнота, свързаност и обич. Обученията ми в сферата на „Фамилните констелации“, работата със страховете и сенките и обучението по „Сексология“ в Медицински университет Пловдив ми помагат в работата ми с клиенти и тази така наболяла тема за много хора.

350.00 лв.

Клиентите преминали през този процес започват да трансформират страхливият, травмиран и неудовлетворен човек, който са в момента, в човек, който познава страховете си. Умее да ги осъзнава, овладява и да не позволява те да разрушават отношенията му с партньорът, както се е случвало преди работата с процесът. Започват да се чувстват сигурни, спокойни и с лекота в партньорството си. Чувстват увереност и удовлетворение, че са успели да победят тъмната и страхлива страна в себе си, която винаги слага окови, напрежение и отслабя тяхната вяра.

Ако искаш да наградиш своите страхове и да започнеш да се чувстваш по нов и много по-спокоен и удовлетворяващ начин, попълни кратката анкета и ще се свържа с теб за кратка опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш малко повече за партньорството ти и заедно ще преценим дали процесът би бил подходящ за теб. Попълни кратка анкета:

Ако вече си готов/а можеш да кликнеш на бутона „Купи“ и да заявиш процесът. След покупката ще се свържем с теб, за да запазим удобно за мен и теб време, в което ще проведем процесът.

Процесът е с времетраене:

180 мин. или 3 астрономически часа.

Забележка:

Ако е необходимо и според нуждата на клиентът, може след процеса той/тя да продължи в няколко последователни лични консултации, в които да затвърди наученото и да го интегрира в поведението, мисленето и чувстването си.

Добавена стойност при работата с мен

Клиентите, с които работя успяват за няколко месеца да променят и осъзнаят толкова, колкото години наред на са успявали сами.

Важна е и ангажираността и постоянството от тяхна страна, в противен случай трансформация е невъзможна. Не позволявайте на страха от успеха, от лекотата и новото, което не сте изпитвали до момента да ви възпира от това да имате по-добър живот. Всеки заслужава да се чувства добре, да бъде подкрепен, обичан и успешен!

Кратко описание на процесът:

 • Процесът започва с психологично интервю за уточняване на целта и проблематика на клиента в неговите партньорски взаимоотношения или ако не е в такива, каква е причината за това в дадения момент.
 • Изясняваме какви са пречките и проблемите, когато е в партньорство.
 • Терапевтичният процес чрез различните упражнения е изключително бърз и даващ осъзнавания на момента по отношение на това как ние реагираме според маската си, провокирани от страховете, които при всеки са различни.

Някои основни за всички нас са:

 • да не бъдем изоставени от партньора
 • да не бъдем предадени
 • да не бъдем отхвърлени или унижени
 • да преживеем несправедливост във взаимоотношенията ни с него или нея

Тази процес е подходящ за всеки, който:

 • иска по-съзнателни и здравословни взаимоотношения, в които да се чувства сигурен, уважен, удовлетворен и обичан
 • осъзнава, че не е жертва и поема отговорност за своите партньорски взаимоотношения
 • се страхува от предателство и изоставяне в партньорските взаимоотношения
 • се страхува от отхвърляне
 • се чувства унижен и усеща несправедливост във взаимоотношенията си
 • иска да осъзнае страховете и сенките (маските), които слага в партньорските взаимоотношения
 • подобри отношението си към партньорът и да заздрави връзката си с него
 • иска да разбере повече за себе си и своето несъзнателно поведение, когато е във взаимоотношения

Чрез различните упражнения, клиента научава повече за неговото отношение към любовта и към неговият партньор и как реагира в различни ситуации. Провокиран ли е от любовта или от страхът.
Тези осъзнавания му дават яснота за неговото мислене, поведение и чувстване в партньорските отношения, което спомага да промени отношението си, действията и да спомогне за подобряване на своята роля като партньор.

Похвати на работа:

 • Психологично интервю за изясняване на проблематиката във взаимоотношенията с партньора.
 • Техники чрез медитации и въпроси за осъзнаване на сенките и страховете във отношенията на клиента.
 • Констелативни техники – констелация свързана с бивши партньорства, констелативна техника свързана с енергията на любовта и други ако е необходимо, според нуждата на клиента.
 • Домашни задачи

Ако е необходимо се работи и с родовото семейство на клиента.

За връзката с неговата майка и баща в констелативно упражнение.

Тези непреработени взаимоотношения допринасят за онова, което все още влияе и поражда проблеми във взаимоотношенията с партньорът и пречи на равноправното, уважително и удовлетворяващо съжителство и разбирателство.

Подарък (Бонус) към процеса – аудио сесиите от продукта „Детето и родът в мен“:

 • Процесът е предоставен от израелският терапевт – Милан Кармели и изменен и надграден от Калоян Б. Божанов.

За да запазиш час за кратко опознавателно интервю, в което да разкажеш повече за твоята нужда и твоята цел, може да попълниш кратката анкета – тук

Ще се радвам да се запознаем и да бъда полезен. Първата стъпка е най-важна, не я отлагай повече.