Индивидуална консултация за мъже

Мъжете идват при мен преди всичко с тревога, страх и неувереност, че не са достатъчно добри, че не се справят, че се провалят непрекъснато.
Те най-често вярват, че не могат и не заслужават да имат своята желана половинка, или че ще бъдат отхвърлени, изоставени и предадени заради друг мъж.
Неспособни да оценяват себе си, тези мъже не си поставят граници и се свързват с токсични партньорки, приятели и колеги, които засилват тяхната неувереност и чувство за провал в живота.

Заедно в съвместната ни работа откриваме техният потенциал, стимулираме растежът му и изграждаме мъжественост. Учим се на самоувереност в съревнованието и овладяваме контрола на здравословната агресия при постигането на собствените им цели.
Изграждаме постепенно стабилността и независимостта на пълноценният партньор, приятел и професионалист.
Ако си готов за първата крачка, можеш да заявиш консултация като кликнеш на бутона „Купи“. Ще се радвам да ти бъда полезен.

100.00 лв.

Една история за страхове, неувереност, пасивност и себеразруха.

Днес ще ти разкажа историята на Георги, мъж който е събирателен образ на момчетата, които дръзнаха да разбият статуквото и клишетата, и си помогнаха психологически чрез общата ни работа.

Ако и ти искаш да се освободиш от всички тези проблеми, да намериш пътя към своя потенциал и да го развиеш, чрез подкрепящ и насочващ процес, попълни кратката анкетата и аз ще се свържа с теб,  за да насрочим час за опознавателна първа консултация. Към кратката анкета – тук.

Рискът, който поемаш, е да реализираш всички онези копнежи и онова, което вътрешно знаеш, че можеш да бъдеш като личност.

Клиентите, минали по този път, вече живеят своя потенциал, чувстват се стабилни, уверени в своите качества, възможности, умения и знаят как да се отстояват, и да преследват онова, което е важно за тях.

Георги днес не е онова неуверено, свито, плашливо и скромно момче. Днес той е човек, който знае кое е важно за него и не се страхува да търси начина да го осигури на себе си, а също и на своята половинка. Днес той е достатъчно силен и знаещ своята стойност, и може спокойно да решава предизвикателства, и да се справя в конфликтни ситуации, които застрашават неговото здравословно функциониране. От страхливото и неуверено момче, днес той е човекът, който винаги е знаел, че може да бъде. Чувства се независим, свободен и удовлетворен. А качеството му на живот е в пъти подобрено.

Ако искаш да бъдеш като Георги и да живееш по твоите правила, не се колебай повече и се свържи с мен.

„Естественото има силата да измества неестественото.“

проф. Христо Гешанов

Клиентите, които се обръщат към мен най-често го правят, защото твърде дълго са се съгласявали и пренебрегвали себе си в името на токсични взаимоотношения, в които главно те са били отдаващите и ангажираните. Съответно са получавали много малко и към момента на нашата съвместна работа се чувстват ограбени, наранени и огорчени.

На първо място успяваме да намерим себеуважението към тях самите. Това все повече им помага да се свържат със своите ценности, да се научат да отстояват своите граници. Умението да защитават себе си и да не правят всичко и на всяка цена, им помага да задържат партньор в живота си.

Аз насърчавам всички:
„Обичайте себе си по начин, който заслужавате“

Мисията ми е да помагам на своите клиенти да направят житейската промяна, която твърде дълго са отлагали. Продължаваме с освобождение от токсични взаимоотношения, в които са зациклили от години. Чрез осъзнаването защо са в подобни отношения, те намират своите ресурси, ценности и силни страни. Това също помага да разберат за своите вече остарели модели на поведение и да ги заменят с нови и работещи.

Работя с десетки българи в страната ни и извън пределите на България, като им помагам да намерят себе си, своето призвание и страст и да начертаем пътя към реализирането му. Основната група, с която работя в момента, са хора между 12 и 65-годишна възраст. С клиентите в чужбина работя онлайн чрез различните платформи – Zoom, Viber, Skype, Messenger, What’s up и други.

Ако се питате дали имате нужда от консултиране и подкрепа, ето какви могат да бъдат някои от причините да го направите – можем да ги назовем като сфери на работа:

 • Работа с вътрешния ни свят (вътрешното дете) и разбиране на нас самите. Отговор на най-важния въпрос на всеки човек: „Кой съм Аз и какво искам в този живот?“
 • Подобряване връзката с родителите и освобождаване от семейните обусловености
 • Проблеми във взаимоотношенията с партньора и обкръжението
 • Натрупани страхове и разрушаващи вярвания
 • Ниска самооценка
 • Панически атаки и тревожност
 • Депресивни състояния и травмиращи ситуации
 • Приемане и осъзнаване на сексуалността. Различна сексуалност.
 • Откриване сферата на професионално развитие и желана професия.
 • Психотренинг, психотренировка и техники за развитие на личния потенциал (авторски метод на проф. Христо Гешанов, който е използвал в работата си с Юри Гагарин и други космонавти)
 • Провеждане на консултативна терапия в повече от една сесия – възможност да се ползва пакет с отстъпки, които се уточняват предварително.

Аз работя основно с метода „Семейни Констелации“, терапевтичния 10 – сесиен процес за работа с вътрешното дете и травмиращи модели от детството на д-р Артур Янов, приложна психология и психотренинг.

Знанията и опитът ми са придобити по време на обучението ми –

 • Магистърска степен по „Психология“ – ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“,
 • Сертифициран треньор (взаимоотношения) в Happy Woman Academy – Наталия Кобилкина,
 • Квалификационна степен като фасилитатор на „Фамилни констелации“,
 • Обучение и супервизия за работа с вътрешното дете и травмиращи моменти от детсвото при психологът и директор на „Art & Therapy Institude“ Bulagaria – Елица Великова, 
 • Психотренинг и Психотренировка – авторски курс на проф. Христо Гешанов, както и от всички семинари и практики от 2014г. до днес.

ЗАБЕЛЕЖКА:

При работа с нови клиенти опитът ми до тук и статистиката показват, че за да можем да изградим доверителна връзка, да навлезем в темата и да започне да се усеща резултат от работата ни, са необходими от 3 до 5 първоначални консултации.

Разбира се за всеки един човек е строго индивидуално предвид минал опит, консултации с друг психолог, ситуациите и случващото се в момента на започване на индивидуална работа с мен.

Също така влияние оказва обремененост, личностна особеност или дълбочина на проблемната тема. В процеса на тези първи срещи заедно решаваме как да продължим съвместната работа.

Обикновено повече от 80% от хората, с които съм работил започват да усещат положителния ефект от съвместната ни работа в тези 3 до 5 първоначални срещи.

За да запазиш час за кратко опознавателно интервю, в което да разкажеш повече за твоята нужда и твоята цел, може да попълниш кратката анкета. Ще се радвам да се запознаем и да бъда полезен. Първата стъпка е най-важна, не я отлагай повече.