Индивидуална консултация за жени

Жените, които се свързват с мен, са най-често с изградена болезнено ниска самооценка, дълбока вътрешната несигурност и убеждение, че не заслужават партньорство основано на взаимно уважение.

Това са жени развили навика да поставят мъжете си на първо място и да забравят себе си, приели вината, че не са се справили в партньорството си, смазани и обезценени от партньорите си.

Свързвайки се с мен тези жени разбират постепенно, че отговорността е винаги по равно, че заслужават своето равноправно партньорство.

Ако си готова за първата крачка, можеш да заявиш консултация като кликнеш на бутона „Купи“. Ще се радвам да ти бъда полезен.

100.00 лв.

Една история за болка, която има своя смисъл.

Ще нарека Мария, героинята, за която ще ти разкажа.
Тя е събирателен образ на всички жени, които са се обръщали към мен за помощ и подкрепа.

Ако и ти искаш да излезеш от порочния кръг на токсичните взаимоотношения както Мария, попълни анкетата и ще насрочим час за  опознавателна първа консултация. Тя не те обвързва по никакъв начин.

Рискът, който можеш да поемеш е само рискът да останеш в токсичността. А рискът с мен е да успеем заедно да преминем към едно ново случване на твоето отношение и поведение към теб и съответно качеството на взаимоотношенията ти.

Клиентите, минали по този път, са вече в щастливи бракове, с деца и партньори, които ги уважават и ценят. Живеят своята мечта.

Мария вече живее своята мечта, като от съкрушената, депресирана, тъжна и изтощена жена, днес е онази емпатична, отдадена, силна и самоотвержена жена. Тя вече не прави нещата наполовина, а дава всичко от себе си за онова, което е важно за нея. Тя обаче вече не прави компромиси със своите стандарти, тя знае коя е и какво може. Тя познава себе си, своите ценности, силни страни, умения и качества. Тя уважава и обича себе си и като награда партньорът до нея също го прави.

Искаш ли да бъдеш следващата Мария?

Свържи се с мен и да започваме. ❤

„Естественото има силата да измества неестественото.“

проф. Христо Гешанов

Клиентите, които се обръщат към мен най-често го правят, защото твърде дълго са се съгласявали и пренебрегвали себе си в името на токсични взаимоотношения, в които главно те са били отдаващите и ангажираните. Съответно са получавали много малко и към момента на нашата съвместна работа се чувстват ограбени, наранени и огорчени.

На първо място успяваме да намерим себеуважението към тях самите. Това все повече им помага да се свържат със своите ценности, да се научат да отстояват своите граници. Умението да защитават себе си и да не правят всичко и на всяка цена, им помага да задържат партньор в живота си.

Аз насърчавам всички:
„Обичайте себе си по начин, който заслужавате“

Мисията ми е да помагам на своите клиенти да направят житейската промяна, която твърде дълго са отлагали. Продължаваме с освобождение от токсични взаимоотношения, в които са зациклили от години. Чрез осъзнаването защо са в подобни отношения, те намират своите ресурси, ценности и силни страни. Това също помага да разберат за своите вече остарели модели на поведение и да ги заменят с нови и работещи.

Работя с десетки българи в страната ни и извън пределите на България, като им помагам да намерят себе си, своето призвание и страст и да начертаем пътя към реализирането му. Основната група, с която работя в момента, са хора между 12 и 65-годишна възраст. С клиентите в чужбина работя онлайн чрез различните платформи – Zoom, Viber, Skype, Messenger, What’s up и други.

Ако се питате дали имате нужда от консултиране и подкрепа, ето какви могат да бъдат някои от причините да го направите – можем да ги назовем като сфери на работа:

 • Работа с вътрешния ни свят (вътрешното дете) и разбиране на нас самите. Отговор на най-важния въпрос на всеки човек: „Кой съм Аз и какво искам в този живот?“
 • Подобряване връзката с родителите и освобождаване от семейните обусловености
 • Проблеми във взаимоотношенията с партньора и обкръжението
 • Натрупани страхове и разрушаващи вярвания
 • Ниска самооценка
 • Панически атаки и тревожност
 • Депресивни състояния и травмиращи ситуации
 • Приемане и осъзнаване на сексуалността. Различна сексуалност.
 • Откриване сферата на професионално развитие и желана професия.
 • Психотренинг, психотренировка и техники за развитие на личния потенциал (авторски метод на проф. Христо Гешанов, който е използвал в работата си с Юри Гагарин и други космонавти)
 • Провеждане на консултативна терапия в повече от една сесия – възможност да се ползва пакет с отстъпки, които се уточняват предварително.

Аз работя основно с метода „Семейни Констелации“, терапевтичния 10 – сесиен процес за работа с вътрешното дете и травмиращи модели от детството на д-р Артур Янов, приложна психология и психотренинг.

Знанията и опитът ми са придобити по време на обучението ми –

 • Магистърска степен по „Психология“ – ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“,
 • Сертифициран треньор (взаимоотношения) в Happy Woman Academy – Наталия Кобилкина,
 • Квалификационна степен като фасилитатор на „Фамилни констелации“,
 • Обучение и супервизия за работа с вътрешното дете и травмиращи моменти от детсвото при психологът и директор на „Art & Therapy Institude“ Bulagaria – Елица Великова, 
 • Психотренинг и Психотренировка – авторски курс на проф. Христо Гешанов, както и от всички семинари и практики от 2014г. до днес.

ЗАБЕЛЕЖКА:

При работа с нови клиенти опитът ми до тук и статистиката показват, че за да можем да изградим доверителна връзка, да навлезем в темата и да започне да се усеща резултат от работата ни, са необходими от 3 до 5 първоначални консултации.

Разбира се за всеки един човек е строго индивидуално предвид минал опит, консултации с друг психолог, ситуациите и случващото се в момента на започване на индивидуална работа с мен.

Също така влияние оказва обремененост, личностна особеност или дълбочина на проблемната тема. В процеса на тези първи срещи заедно решаваме как да продължим съвместната работа.

Обикновено повече от 80% от хората, с които съм работил започват да усещат положителния ефект от съвместната ни работа в тези 3 до 5 първоначални срещи.

За да запазиш час за кратко опознавателно интервю, в което да разкажеш повече за твоята нужда и твоята цел, може да попълниш кратката анкета. Ще се радвам да се запознаем и да бъда полезен. Първата стъпка е най-важна, не я отлагай повече.