Приемане към себе си

Приемане към себе си

Основният мотив в консултациите вчера беше темата за приемането.

Приемането на това да сгрешим, да не сме перфектни, да не се осъждаме, обвиняваме и наказваме, когато понякога правим избор, който може би не разбираме веднага или чрез него си мислим, че сме сбъркали. Едно от най-трудните действия, което наблюдавам с почти всички хора, с които съм работил и работя е това безусловно приемане.

Защото колкото повече приемаме, това което сме избрали, толкова повече доверие и спокойствие идва в нас. Толкова повече се свързваме с разбирането към себе си. А, от там идва още по-дълбокото ни познание за нас самите.

Защото минава време и разбираме, че именно онзи избор, който сме направили е бил верният за нас и ни е дал много, но можем да го видим и осъзнаем само, когато сме спрели да го осъждаме като грешен и застанем с отговорност, че сме го избрали. Когато имаме някаква нужда свързана с истинското ни Аз, доста често в опозиция на нея има и страх. От там, ако страхът е по-силен от нуждата, ние можем да се поддадем на страхът, и да опитаме да задоволим нуждата по един начин, който е посилен за нас в този момент.

Ако си дадем разбиране и си кажем: “Да, страх ме е и имам право на това.” Само тогава бликва сила да се променим и да трансформираме. Когато дадем право да чувстваме точно това, което е и да направим действие, което е вярно за нас в този момент.

Само през приемането, можем да станем други в поведението, чувстването и мисленето си.

Приемането и правото да чувстваме това, което е в този момент – без осъждане, обвинение и наказание! Именно затова тази стъпка на приемането е толкова важна и основна.

Ако искаш да започнеш този процес, за да трансформираш отношението към себе си и да направиш стъпки към осъзнато приемане, ще се радвам да се свържеш с мен чрез кратката анкета – Към кратката анкета – https://bit.ly/КонсултациясКалоянБожанов

=============================

Какво казват хората работили с мен – https://bit.ly/ОбратниВръзкиОтДоволниКлиенти

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Жените, които се свързват с мен, са най-често с изградена болезнено ниска самооценка, дълбока вътрешната несигурност и убеждение, че не заслужават партньорство основано на взаимно уважение.

Това са жени развили навика да поставят мъжете си на първо място и да забравят себе си, приели вината, че не са се справили в партньорството си, смазани и обезценени от партньорите си. Свързвайки се с мен тези жени разбират постепенно, че отговорността е винаги по равно, че заслужават своето равноправно партньорство.

Ако си готова за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. 

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Мъжете идват при мен преди всичко с тревога, страх и неувереност, че не са достатъчно добри, че не се справят, че се провалят непрекъснато. Те най-често вярват, че не могат и не заслужават да имат своята желана половинка, или че ще бъдат отхвърлени, изоставени и предадени заради друг мъж.

Неспособни да оценяват себе си, тези мъже не си поставят граници и се свързват с токсични партньорки, приятели и колеги, които засилват тяхната неувереност и чувство за провал в живота. Заедно в съвместната ни работа откриваме техният потенциал, стимулираме растежът му и изграждаме мъжественост. Учим се на самоувереност в съревнованието и овладяваме контрола на здравословната агресия при постигането на собствените им цели.

Изграждаме постепенно стабилността и независимостта на пълноценният партньор, приятел и професионалист. Ако си готов за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. 

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, може да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи. 

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвай бутоните под заглавната снимка. 

Благодаря ти!