Предназначението на взаимоотношенията е да имаш някой, с който да можеш да споделиш пълнотата си.

55

Да обуздаеш мислите си, да упражниш контрол върху тях не е чак толкова трудно! Всичко е въпрос на дисциплина и намерение.

Първата стъпка е да се научиш да следиш мислите си: да мислиш за какво мислиш.

Когато се уловиш, че ти идват отрицателни мисли – такива, които отричат най-висшата ти идея за нещо, помисли отново!

Буквално: ако мислиш, че си вкиснат, че нищо добро няма да излезе, помисли пак!

Ако мислиш, че светът е лошо място, пълно с отрицателни събития, помисли пак!

Ако си мислиш, че животът ти се разпада на парчета, и ако ти изглежда, че никога няма да успееш да го подредиш отново, помисли пак!

Така ще се придържаш към първоначалната творческа мисъл. Защото ти си творецът на твоя живот.

Смисълът на живота не е да стигнеш някъде, а да забележиш, че вече си (и винаги си бил) там.

Ти се намираш винаги и завинаги в момент на чисто сътворяване.

Следователно смисълът на живота е да сътворяваш – кой и какво си и след това да го изживяваш.

Много е романтично да кажеш, че сега, когато изключителната особа е влязла в живота ти, се чувстваш допълнен.

Но предназначението на взаимоотношенията е не да имаш някой, който може да те допълни, а да имаш някой, с който да можеш да споделиш пълнотата си.

=========================

Хората, които започват терапия или работят с психолог за определена тема, често споделят, че търсят емоционална свобода от токсичен партньор, усещат различни казуси от миналото, които пречат за настоящата им реализация в различни сфери на живота.

Изпитват тревожност и стрес, който се е натрупал с времето, търсят психологическа подкрепа и анализ на личните им преживявания или професионалист, който от дистанцията на страничен наблюдател да даде обективна и информирана обратна връзка.

Да зададе точните въпроси, които да изкарат отговорите от човека, който търси решение на съответните казуси и да му помогне да се свърже с ресурсите си за справяне и развитие.

За лична сесия: https://dna-lovecommunity.com/продукти/индивидуална-консултация/

Какво казват хората работили с мен – https://bit.ly/ОбратниВръзкиОтДоволниКлиенти

Жените, които се свързват с мен, са най-често с изградена болезнено ниска самооценка, дълбока вътрешната несигурност и убеждение, че не заслужават партньорство основано на взаимно уважение.Това са жени развили навика да поставят мъжете си на първо място и да забравят себе си, приели вината, че не са се справили в партньорството си, смазани и обезценени от партньорите си.

Свързвайки се с мен тези жени разбират постепенно, че отговорността е винаги по равно, че заслужават своето равноправно партньорство.Ако си готова за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен.

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Мъжете идват при мен преди всичко с тревога, страх и неувереност, че не са достатъчно добри, че не се справят, че се провалят непрекъснато. Те най-често вярват, че не могат и не заслужават да имат своята желана половинка, или че ще бъдат отхвърлени, изоставени и предадени заради друг мъж.

Неспособни да оценяват себе си, тези мъже не си поставят граници и се свързват с токсични партньорки, приятели и колеги, които засилват тяхната неувереност и чувство за провал в живота. Заедно в съвместната ни работа откриваме техният потенциал, стимулираме растежът му и изграждаме мъжественост. Учим се на самоувереност в съревнованието и овладяваме контрола на здравословната агресия при постигането на собствените им цели.

Изграждаме постепенно стабилността и независимостта на пълноценният партньор, приятел и професионалист. Ако си готов за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен.

Към анкетата за първа стратегическа консултация >>> кликни тук >>> https://bit.ly/КонсултациясКалоянБожанов

================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, може да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи.

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвай бутоните под заглавната снимка.

Благодаря ти!

Из „Разговори с бога“ от НИЙЛ ДОНАЛД УОЛШ