Geshtalt и травма психотерапевт, Coach на творци (музиканти, актьори и др.)  Artist, модел и предприемач

Мога да изям тъгата – Луна Агапе

Да изям тъгата

„Това, което те направи пълен, беше „синдромът на изоставянето“.Нито храната, нито липсата на упражнения, са допринесли да качиш килограми.

Това, което те направи пълен, беше страхът, чувството за изоставеност, липса на любов, обезценяване, липса на защита, несигурност, тревожност за утрешния ден, детски рани, унижение, срам, предателство, наказания, несправедливост, физическо насилие, възгледи.

Всичко това беше преживяно в несъзнателни емоциии всички те са се проявили като лоши хранителни навици.

Целта на болезнените преживявания не е да търпим, а да ни дадат своя урок и след това да ги разтворим. Тъй като твоята емоционална система е била дисфункционална, ти несъзнателно си се опитвал да се отървеш от тези мисли и чувства чрез храната.

– Щом не мога да преодолея тъгата си, мога да я изям.

– Ако не мога да преодолея гнева си, може би просто ще го преглътна. Тези допълнителни килограми ще изчезнат, чак когато това вътрешно дете, все още живеещо в тяло на възрастен, растящо през телесните мазнини, за да бъде разпознато – бъде видяно, чуто, защитено и съзнаващо, че страхът вече е в миналото и настоящето е безопасно място.

Колкото повече сигурност усещаме, толкова повече вътрешното дете ще спре да расте през телесни мазнини. Мазнините са физически израз на нуждата ти да се отдалечиш от другите – тази мазнина беше стена, за да те защити, преграда, която си създал за себе си.

Щит за защита. Можеш да разбиеш тухлите на този тлъст щит, за да дадеш на вътрешното си дете спокойствие и емоционална свобода.Тези тухли днес вече не ти служат.

Тези тухли, които носят различни имена като:срам, страх, гняв, негодувание, несправедливост, изтощение, стрес, комплекс за малоценност, обезценяване, не служат повече.

Мазнината, която ще премахнеш от тялото си, вече е проникнала в съзнанието ти, преди да се натрупа в тялото ти, и когато тежестта изчезне от ума ти, мазнините ще напуснат тялото ти.Изцелението започва в ума.

Тялото отразява ума и емоционалните рани.Когато излекуваме ума и емоционалните рани, тялото възобновява своята здравословна форма на хармония и радост. Не се срамувайте от натрупаните мазнини. Те са част от нашето пробуждане,от нашата еволюция,от нашето желание за промяна и изцеление.“ – Луна Агапе

Какво казват хората работили с мен – https://bit.ly/ОбратниВръзкиОтДоволниКлиенти

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<<

Жените, които се свързват с мен, са най-често с изградена болезнено ниска самооценка, дълбока вътрешната несигурност и убеждение, че не заслужават партньорство основано на взаимно уважение.

Това са жени развили навика да поставят мъжете си на първо място и да забравят себе си, приели вината, че не са се справили в партньорството си, смазани и обезценени от партньорите си.

Свързвайки се с мен тези жени разбират постепенно, че отговорността е винаги по равно, че заслужават своето равноправно партньорство.Ако си готова за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Мъжете идват при мен преди всичко с тревога, страх и неувереност, че не са достатъчно добри, че не се справят, че се провалят непрекъснато.

Те най-често вярват, че не могат и не заслужават да имат своята желана половинка, или че ще бъдат отхвърлени, изоставени и предадени заради друг мъж.Неспособни да оценяват себе си, тези мъже не си поставят граници и се свързват с токсични партньорки, приятели и колеги, които засилват тяхната неувереност и чувство за провал в живота. Заедно в съвместната ни работа откриваме техният потенциал, стимулираме растежът му и изграждаме мъжественост. Учим се на самоувереност в съревнованието и овладяваме контрола на здравословната агресия при постигането на собствените им цели.

Изграждаме постепенно стабилността и независимостта на пълноценният партньор, приятел и професионалист.

Ако си готов за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен.

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, може да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи. 

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвай бутоните под заглавната снимка. 

Благодаря ти!

https://bit.ly/КонсултациясКалоянБожанов