„Епигенетични лечебни цикли“ и с какво могат да са ти полезни?

1535631899_5

В това видео един от хората, които работят в сферата на Епигенетиката и са канени по цял свят – д-р Брус Липтън обеснява за това как ние можем и имаме въжможността да сме здрави, и че нашите генетични заложености от семейството ни вече не са обуславящи.

Виж интервюто тук. 

За това и „Епигенетичните лечебни цикли“ са направени по начина, по който дават един инструмент за това, като домашен психолог както обичам да казвам. 

Какво е Епигенетика – тя иследване за промените в генната активност, които не включват промени в генетичният код, но все пак се предават на поне едно от следващите поколения. 

Обяснено с наши думи, ние имаме възможността да влияем на нашите клетки чрез всички външни фактори като храна, упражнения, социални контакти, психологично състояние, алтернативна медицина, микрофлора, финансов статус и това влияние всъщност може да ни помага да сме по-здрави, балансирани и удовлетворени.

Как го постигат Епигенетичните Лечебни цикли на д-р Брус и съпругата му д-р Джоан Дю?

Този метод е част от науката за балансиране на енергията – Кинезиология. Преди 2 години имах удоволствието да направя първите си опити и се убедих в силата му.

2 години по-късно вече мога да Ви разкажа за метода и дори да го предавам като инструктор на всички, които искат да научават как да балансират своята енергия, защо тя е в дисбаланс, кой стресогенен фактор е причинил дисбаланса й и цикъла и метода, с който да балансираме отново нейния поток.

С метода работим изцяло чрез тялото на човека, който иска да намери отговор защо дадена тема или проблемна област в живота му не върви така както би му се искало.

В сесиите с клиенти се убедих колко силно тялото ни пази всички спомени за дисбаланса и неудоволствието, което е изпитало по отношение на дадена тема, която ни измъчва и колко бързо ни дава отговора, когато го попитаме.

Лечебните цикли, с които метода работи са 5 на брой и използваме и 4 метода за балансиране на енергията, като всеки един от тях надгражда предходния. Общо 20 техники за баланс.

Един от любимите ми е метод „C“, който показва дори каква емоция е била стресиращия фактор, и е спомогнала за блокирането на потока на енергията в тялото.

„Методът помага за по-ефективно справяне със стреса, работа с вътрешни блокажи и страхове, увеличаване на личните ни ресурси за постигане на нашите цели и мечти. Epigenetic Healing Cycles помагат да се справите с натрупания емоционален, умствен и психически стрес, да освободите потиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свръхактивни, да се справяте с мускулното напрежение, да се справяте с отрицателните емоции, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси от всякакво ниво.“ – споделя моя колега K-Power инструктор и специалист по корпоративен уелнес – Деница Андонова.

Методът не работи с болестни състояния, заболявания и други наименувани болести. 

Едно от прекрасните предимства на този инструмент е, че може да бъде научен и да се използва за домашна употреба от всеки. Като под научен не разбирайте наизуст. Има помагало, ако решите да изкарате курс за самопомощ, което Ви предоставяме и което Ви помага за работата със всеки един цикъл и метод.

Вашата ДНК не определя съдбата Ви. Вие го правите.

A тук искам да ти разкажа накратко какво се случи в последните близо 6 месеца откакто съм инструктор и работя в индивидуални сесии с моите клиенти и преподавам метода.

Първото нещо, което си спомням, че обучението дойде с лекота. Това беше сигурен знак, че е за мен. Интуитивно го усещах на 100%. След това започнаха и резултатите с моите клиенти в индивидуални сесии. В профила ми в Instagram съм споделил отзивите им. Може да ме последвате и да прочетете повече. Кликли >>> тук <<<.

Едно от нещата, което се случи следствие на балансирането на моето енергийно състояние е че създадох своята фирма, която съвсем скоро ще прерасне и във физически Холистичен център ДНК-Любов, който е план от доста време. Работата ми с клиенти изключително се подобри и започнах да привличам все повече и повече. Довърших много незавършени неща, които отнемаха от енергията и най-ценното в този метод е, че е помага за изграждане на навика да се свързваш с тялото, а нашето тяло е най-ценният ни инструмент, който ни води към интуицията. Всички знаем, че тя е нашият най-верен път към живота, който ни носи радост и удовлетворение.

Най-накрая събрах енергия и сили и преодолях страха си да се отпусна и да се науча да плувам. Вече плувам и толкова много положителна енергия се освободи след това, че не мога да ви опиша. Чувствам се толкова силен и горд, че успях сам да го направя.  Страха ми беше почти панически. Започнах отново да тренирам и да съм много по-организиран в работата ми. Волята ми е още по-засилена.  Различни хора погасиха старите си задължения и още по-лесно поставям своята граница във взаимоотношения, които ме изтощават.

Силата на метода е, че тялото ти казва и знае къде е причина и чрез Епигенетичните цикли откриваме това и можем да му повлияем.

Ако проявявате интерес за индивидуална сесия с метода или обучение, може да ми пишете във формата за контакт – тук. 

=====================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, можеш да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи. 
Нека достигне и помага на повече хора.
Използвай бутоните под заглавната снимка. 
Благодаря ти.