Доверие и пространство

Доверие и пространство

Забелязвам във всеки от хората доверили ми се да бъда техният помощник и довереник, че трудността в терапията е била, защото твърде много не са имали онази защитена среда, в която да покажат истински себе си такива каквото са…

Със своите дълбоки страхове, вина, срам, обида, разкъсваща болка…Те го правят и с мен, в началото защото е ново и непознато. Защото е нужно време и доверие, че няма да бъдат осъдени, отхвърлени или обвинени.

И когато все повече усещат приемането ми, все повече приемат себе си, с всичко което носят. Тогава започва дълбокото им разкриване и трансформация.Изумявам се всеки път от този красив процес.

❤️

Вече повече от 6 години виждам и правя това с благодарност.Ако си готов/а да ми се довериш и да ми покажеш себе си, ще се радвам да се запознаем и да стигнем до онази здравата част в теб, която копнее да живее истински.Попълни анкетата и ще си свържем с теб, за първа консултация

👉🏻

Към кратката анкета – https://bit.ly/КонсултациясКалоянБожанов

=======================================

Какво казват хората работили с мен – https://bit.ly/ОбратниВръзкиОтДоволниКлиенти

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Жените, които се свързват с мен, са най-често с изградена болезнено ниска самооценка, дълбока вътрешната несигурност и убеждение, че не заслужават партньорство основано на взаимно уважение.

Това са жени развили навика да поставят мъжете си на първо място и да забравят себе си, приели вината, че не са се справили в партньорството си, смазани и обезценени от партньорите си. Свързвайки се с мен тези жени разбират постепенно, че отговорността е винаги по равно, че заслужават своето равноправно партньорство.

Ако си готова за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. 

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Мъжете идват при мен преди всичко с тревога, страх и неувереност, че не са достатъчно добри, че не се справят, че се провалят непрекъснато. Те най-често вярват, че не могат и не заслужават да имат своята желана половинка, или че ще бъдат отхвърлени, изоставени и предадени заради друг мъж.

Неспособни да оценяват себе си, тези мъже не си поставят граници и се свързват с токсични партньорки, приятели и колеги, които засилват тяхната неувереност и чувство за провал в живота. Заедно в съвместната ни работа откриваме техният потенциал, стимулираме растежът му и изграждаме мъжественост. Учим се на самоувереност в съревнованието и овладяваме контрола на здравословната агресия при постигането на собствените им цели.

Изграждаме постепенно стабилността и независимостта на пълноценният партньор, приятел и професионалист. Ако си готов за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. 

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, може да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи. 

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвай бутоните под заглавната снимка. 

Благодаря ти!