Geshtalt и травма психотерапевт, Coach на творци (музиканти, актьори и др.)  Artist, модел и предприемач

Как да откриеш уникалната си способност в няколко стъпки?! – Практично кратко ръководство.

Щастлива жена

Днес ще Ви споделя една страхотна техника, която научих преди няколко години. Казвам научих, защото направих за да се убедя в резултата, а резултата – следствие  е и този сайт и моята лична практика.

С отговорите на моите приятели и от двата коефициента, за които ще прочетете след малко си припомних, нещо което сякаш винаги съм знаел – знаете онова малко гласче вътре във Вас, което Ви подсказва тихичко какво желаете и на какво сте способни. И така по същество:

         Първата стъпка е: Въпрос към твоите близки и приятели.

Той бе формулиран като писмо, което ще Ви напиша тук.

Нали знаете поговорката –

„С питане и до Цариград се стига.“

Така че след като прочете концепцията формулирана като писмо, може да я изпратите на поне 10 ваши приятели, ако решите може да я изпратите и на повече.

Ето и текстът на писмото към Вашите приятели:

( „Здравей. Току ще се запознах с една уникална концепция, която се казва „уникалната ми способност“. Идеята на тази концепция е, че всеки от Нас притежава комбинация от таланти, интереси и способности, които са уникални за него.

Много бих ти бил благодарен, ако ми помогнеш да определя моята способност, като ми изпратиш отговора на следния въпрос:

„Коя мислиш е моята уникална способност ?“

Моята уникална способност включва талантите и способностите ми, характеристики които ме определят, това в което съм по-добър от другите, как върша нещата, за какво може да се разчита на мен  и въобще всякакви други отличителни качества. В случай, че имаш желание да ми помогнеш, ще ти бъда много благодарен, ако отговориш в следващите две седмици.

Благодаря ти за подкрепата.

Поздрави и до скоро ! „)

 След което запишете отговорите им и си ги анализирайте, като търсите общите думи от тях.

             Сигурен съм, че ще има такива. Тях задължително си подчертайте или извадете за да ги запомните.

След това е нужно да направите два помощни индекса, с които после да сравните резултатите си от тях с резултатите от отговорите на вашите приятели. Ето ги и тях:

  1. – Първият от тях е Kolbe a index (kolbe.com) – Той се изразява в това как ние вземаме решения. Индексът е на повече от 40 години.
  2. – Вторият индекс е: Strenghts Finder 2.0 by Tom Fath, които се изразява в тест от 35 въпроса. CSF е онлайн коефициент за измерване на личния талант, който разпознава областите на индивида, в които съществува най-голям потенциал за надграждане.

Идентифицирайки водещите области при човек CSF осигурява начална точка в разпознаването на личния талант и свързани с него помощни материали, които да помогнат на индивида да надгражда и развива силните страни в неговите области.

И така вече знаете какво да направите… 1,2,3… Старт!

Разберете кое е това в което сте най-добри и започвайте да го превръщате от хоби в начин на живот, бизнес или както го усещате.

Надявам се, скоро да ми споделите резултати. Ще се радвам изключително много, ако тази техника е помогнала дори и на един от Вас и този човек започне да живее мечтата си.

Ако имаш затруднения, винаги можеш да ме потърсиш за консултация, в която да доизясним търсеното.

Успех!

==============================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, можеш да я споделиш с приятелите си в социалните мрежи. 

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвай бутоните под заглавната снимка. 

Благодаря ти. <3