Онлайн семинар – „Освобождение от натрупани тежки чувства и емоции“

Един от най-големите проблеми на почти 95% от хората, които консултирам е връзката с тялото. Именно тази връзка ни помага да усещаме и разбираме какво чувстваме и изпитваме, и благодарение на това да можем да изразим нашата емоция или чувство.

А от неумението да изразим емоцията или чувството идва и другият още по-голям проблем. Когато не можем да изразим какво чувстваме, ние не можем да се свържем и с онова, което искаме или, от което имаме нужда.

Не можем да поставим и своите здравословни граници с близки, партньор и обкръжение и да защитим себе си и своята енергия.

33.00 лв.

За кого е този семинар/курс?:

 • За всеки, който е натрупал в себе си тежките чувства и емоции на гняв(автоагресия), вина, срам, обида, страх, болка.
 • За всеки, носи като товар с години всички тези чувства и емоции.
 • За всеки, който се чувства откъснат/отрязан от тялото си и много често е само в главата, мислите и умът си.
 • За всеки, който иска да се свърже с тялото си и да започне да се освобождава от всички тези натрупани тежки чувства и емоции.
 • За всеки, който иска да се научи както да се свързва по здравословен начин със своята емоция и своите нужди
 • Ако си готов/а да се свържеш със своите ресурси и своето тяло?
 • Ако си готов/а да започнеш да се освобождаваш от всички тези натрупани чувства и емоции през годините?
 • Ако искаш да научиш няколко техники, които можеш да прилагаш вкъщи, за да се свързваш с тялото си и от там все повече да се свързваш със своя емоционален свят?
 • Ако искаш все повече да можеш и да изпитваш удовлетворение, когато знаеш как да защитиш себе си и да изкажеш своята емоционална истина?

Можеш да вземеш този онлайн семинар/курс и да започнеш.

Всичко се лее свободно, когато открием психическо благополучие. С помощта на творчески подход, признаването на нашите емоции и пълноосъзнатост можем да постигнем благополучие в различните области на живота си.

– Фриц Пърлс

Какво получаваш в този онлайн семинар/курс:

 • Полезна информация свързана с емоционалният ни свят и връзката с нашето тяло.
 • Техники за свързване с тялото, които можеш да приложиш в домашни условия.
 • Техника за свързване с тялото и водена медитация за освобождаване на натрупани тежки чувства и емоции.
 • Запис на онлайн семинара, който ще получиш на имейл след заплащане

Какво ти е нужно за техниката и процесът на този онлайн семинар/курс:

 • Пакет глина за моделиране от всяка книжарница – 300-400 грама е напълно достатъчно.
 • Тихо пространство и нещо, което да постелиш, за да не изцапаш с отронените парченца.

Заедно с арт техниката с глината ще направим една дълбока водена медитация, която ще ни помогне за процесът на свързване с тялото и емоционалният свят и която всъщност ще те върне в отново в тялото, ще те свържа с чувствата, на които ще помогнем да се освободят и ще намериш ресурси, които може би си позабравил/а.

Клиентите, които се обръщат към мен го правят най-често, защото твърде дълго са се пренебрегвали и съгласявали с всичко във връзките си, оставайки в токсични взаимоотношения, в които главно те са били отдаващите и ангажираните.

Съответно са получавали много малко и в началото на нашата съвместна работа се чувстват ограбени, наранени и огорчени.

На първо място заедно успяваме да преоткрием себеуважението им. Това все повече им помага да се свържат със своите ценности, да се научат да отстояват своите граници. Умението да защитават себе си и да не правят всичко и на всяка цена, им помага да намерят и задържат равностоен партньор в живота си.

Аз насърчавам: „Обичай себе си по начин, който заслужаваш и човекът до теб ще отразява същото в замяна“.

Добавена стойност при работата с мен:

Клиентите, с които работя успяват за няколко месеца да променят и осъзнаят толкова, колкото години наред на са успявали сами.

Важна е и ангажираността и постоянството от тяхна страна, в противен случай трансформация е невъзможна. Не позволявайте на страха от успеха, от лекотата и новото, което не сте изпитвали до момента да ви възпира от това да имате по-добър живот. Всеки заслужава да се чувства добре, да бъде подкрепен, обичан и успешен!

Рискът, който поемаш, е да реализираш всички онези копнежи и онова, което вътрешно знаеш, че можеш да бъдеш като личност.

Клиентите, минали по този път, вече живеят своя потенциал, чувстват се стабилни, уверени в своите качества, възможности, умения и знаят как да се отстояват, и да преследват онова, което е важно за тях.