Онлайн семинар - 5-те ключа за здравословно партньорство

Темата за партньорството е изключително важна за всички хора, но и една от най-сложните области в живота ни.

Всеки един човек, с който съм работил в консултации през последните 5 години си мечтае за пълноценни отношения, в които ще се чувства свободен, сигурен, обичан и уважен.

Всеки иска да чувства своето партньорство по здравословен и подкрепящ начин, да се чувства спокоен, да усеща ресурса от взаимоотношенията си и да го използва в живота си и семейството си.

Ако все още нямаш подобно партньорство или се чувстваш по точно обратният начин в своето, можеш да закупиш този онлайн семинар, в който ще разбереш няколко основни ключа на пълноценните взаимоотношения и още няколко полезни техники, които ще ти помогнат да имаш по-здравословни и удовлетворяващи отношения.

А от неумението да изразим емоцията или чувството идва и другият още по-голям проблем. Когато не можем да изразим какво чувстваме, ние не можем да се свържем и с онова, което искаме или, от което имаме нужда.

Не можем да поставим и своите здравословни граници с близки, партньор и обкръжение и да защитим себе си и своята енергия.

33.00 лв.

За кого е този семинар/курс?:

 • За всеки, който иска да научи за пирамидата на здравословното проявление на любовта в живота ни.
 • За всеки , който иска да има и да живее в здравословно и удовлетворяващо партньорство.
 • За всеки, който иска да научи своите езици на любовта и тези на своя партньор.
 • За всеки, който иска да научи как да изразява своята емоционална истина в отношенията и как да се свързва с нуждата си и това, което наистина иска.
 • За всеки, който иска да се научи да обича себе си и да привлече човек, който да му дава същото в замяна (За хора, които не са в партньорство).

 

 • Ако си готов/а да научиш какво е нужно, за да подобриш своите отношения?
 • Ако си готов/а да научиш каква е пирамидата на здравословното проявление на любовта?
 • Ако искаш да научиш какви са твоите езици на любовта, за да ги използваш по правилният начин?
 • Ако искаш да научиш техника как да бъдеш перфектният родител за себе си, който може би си нямал, и по този начин да бъдеш и онзи партньор за себе си и за другият, който винаги си искал да си?
 • Ако искаш да научиш и техника за изразяване на твоята емоционална истина и емоционално състояние, която ти помага да се свържеш с това, което искаш и от което имаш нужда?

Можеш да вземеш този онлайн семинар/курс и да започнеш.

Любовта е най-важният въпрос на живота. Разрешите ли него, ще разрешите всички останали въпроси, от какъвто и характер да са те – личен, обществен, семеен или общочовешки.

– Учителят Дънов

Какво получаваш в този онлайн семинар/курс:

 • Пирамидата на здравословното проявление на любовта съпоставена със законите на метода „Семейни констелации“.
 • Тест за 5-те езика на любовта.
 • Книга за 5-те езика на любовта в аудио формат.
 • Техника за свързване с емоционалният свят и това, което искаш и ти е нужно спрямо дадената емоция.
 • Техника за перфектният родител, който би бил за себе си и съответно ти би бил и такъв партньор в отношенията си.
 • Запис на семинара/курса, който можеш да гледаш в удобно за теб време.

Какво ти е нужно за техниката и процесът на този онлайн семинар/курс:

 • Спокойно пространство;
 • Бели листи/тетрадка и нещо за писане за самите упражнения и техники;
 • Семинарът е малко повече от 60 минути, като в имейл след заплащане ще получиш линкове за:
 • Тест за 5-те езика на любовта, който можеш да направиш вкъщи и да видиш твоите основни 3 езика на любовта;
 • Аудио книга за 5-те езика на любовта на Гари Чапман, която можеш да слушаш, когато имаш възможност;

Запис на семинарът, в който има информация за пирамидата на любовта и за другите две техники, които ще чуеш и ще можеш да си запишеш и направиш като упражнения.

Клиентите, които се обръщат към мен го правят най-често, защото твърде дълго са се пренебрегвали и съгласявали с всичко във връзките си, оставайки в токсични взаимоотношения, в които главно те са били отдаващите и ангажираните.

Съответно са получавали много малко и в началото на нашата съвместна работа се чувстват ограбени, наранени и огорчени.

На първо място заедно успяваме да преоткрием себеуважението им. Това все повече им помага да се свържат със своите ценности, да се научат да отстояват своите граници. Умението да защитават себе си и да не правят всичко и на всяка цена, им помага да намерят и задържат равностоен партньор в живота си.

Аз насърчавам: „Обичай себе си по начин, който заслужаваш и човекът до теб ще отразява същото в замяна“.

Добавена стойност при работата с мен:

Клиентите, с които работя успяват за няколко месеца да променят и осъзнаят толкова, колкото години наред на са успявали сами.

Важна е и ангажираността и постоянството от тяхна страна, в противен случай трансформация е невъзможна. Не позволявайте на страха от успеха, от лекотата и новото, което не сте изпитвали до момента да ви възпира от това да имате по-добър живот. Всеки заслужава да се чувства добре, да бъде подкрепен, обичан и успешен!

Рискът, който поемаш, е да реализираш всички онези копнежи и онова, което вътрешно знаеш, че можеш да бъдеш като личност.

Клиентите, минали по този път, вече живеят своя потенциал, чувстват се стабилни, уверени в своите качества, възможности, умения и знаят как да се отстояват, и да преследват онова, което е важно за тях.