Водени аудио сесии – Родът в мен

19.90 лв.


„Терапевтични аудио сесии с методът Семейни Констелации.“


Тези aудио сесии са за всеки от Вас, който:

  • е имал лоялност или силни взаимоотношения със свой дядо или баба
  • желае да се освободи от натрупана емоционална тежест -към своите прародители
  • желае да се свърже със своя род и корен по един нов и по-здравословен начин
  • желае да подобри своята връзка и разбиране към своите предци и прародители
  • е обичал своите предци и иска да направи тази връзка още по-силна на емоционално ниво
  • иска да се свърже със силата на рода и изобилието, което той носи
Категория:

„Да преоткрием своите корени.“


Метод:

Eдин от начините, по който се води „Семейна Констелация“ e тип констелация в съзнанието на човек – медитативен процес с терапевтичен текст.

И трите водени аудио сесии използват този метод, който е обширен и изключително пречистващ терапевтичен процес. Човек трансформира енергия, която до преди е била подтисната в болезнен емоционален и травмиращ процес, който на моменти може да доведе до болестно състояние на физиката му или до депресивни състояния, страхови и панически състояния (паник атаки, страхови неврози, фобии) и суицидни мисли (мисли за самоубийство).


10 % от стойността на всеки аудио носител с аудио сесии, отиват за благотворителност – (за хора в неравностойно положение или деца със специфични образователни потребности – аутизъм и синдром на даун.)


Описание:

1. Аудио сесия за работа със значим дядо

Тази сесия помага да бъде видяна и усетена от друга, по-осъзната позиция връзката със значим дядо и неговата роля в семейството. Роля, която може да е била отрицателна във възприятията ни на съзнателно ниво, но всъщност човек може да изпитва силна несъзнателна връзка на лоялност към него. Аудио сесията помага за изваждането на чувства и емоции, които вътрешно човек знае, че носи от лоялност и любов, но понякога е трудно да изкаже на глас. Помага за трансформирането на енергията от тази връзка в чувство на любов, благодарност и признателност към дядото и мъжете като цяло в рода и всичко, което тази мъжка сила носи.

2. Аудио сесия за работа със значима баба

Тя допринася за по-съзнателното емоционално отношение към значима баба, която е имала ключова роля в семейната система. Роля, която може да е била отрицателна във възприятията ни на съзнателно ниво, но всъщност човек може да изпитва силна несъзнателна връзка на лоялност към нея. Сесията помага за изкарването на всички тези чувства и емоции от несъзнателна част и осветляването им, за да може да бъде трансформирана тази енергия в чувства на благодарност, признателност и любов към бабата и към всички жени в рода, като символ на женското начало и женската сила и енергия във всеки един от нас.

3. За свързване с рода,корена и изобилието което те ни носят

Тя помага за осъзнаването на някои от моделите в родът, които може би и до днес се повтарят като проявления в семейната система. Осъзнаването на тези обусловености помага за тяхната трансформация и освобождаване от тяхното силно несъзнателно влияние. Свързването с родът и корена по един нов и по-здравословен начин помага за заздравяването на енергийно ниво със силата, която предците и всички в семейната система носят.

*БОНУС – аудио сесия подарък за връзката между нашите родители и изобилието от нашият род.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Водени аудио сесии – Родът в мен“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *