Водени аудио сесии – Партньорът до мен

19.90 лв.

Тези аудио сесии са за всеки които желае:

  • по-добри партньорски взаимоотношения
  • по-удовлетворяващи и съзнателни отношения с Вашия партньор
  • да разбере повече за себе си и позицията си във взаимоотношенията със своя партньор
  • да признае, осъзнаете и изчистите травмиращи моменти и спомени от партньорски взаимоотношения
  • да изчисти натрупана болка, негативни чувства и разочарования от минали взаимоотношения
  • да се освободи от ролята на жертва. Ако сте изморени от това да бъдат водещите или да бъдат водените в своите партньорски взаимоотношения
  • да е по-щастлив и уравновесен в своето партньорство
Категория:

„Терапевтични аудио сесии с методът Семейни Констелации.“


Метод:

Eдин от начините, по който се води „Семейна Констелация“ e тип констелация в съзнанието на човека. Водените аудио сесии и медитативното упражнение използват този метод, съчетан с медитативния подход за работа с партньорските взаимоотношения на Свагито Либермайстер.

Те са обширни и изключително пречистващи терапевтични процеси. Човек трансформира енергията, която преди е била подтисната в болезнен емоционален и травмиращ процес, който на моменти може да доведе до болестно състояние на физиката му или до депресивни състояния, страхови и панически състояния.

 


10% от стойността на всеки аудио носител с аудио сесии, отиват за благотворителност – (за хора в неравностойно положение или деца със специфични образователни потребности – аутизъм и синдром на даун.)


 

Описание:

1. Аудио терапевтична сесия за работа с бивш партньор и всичко, което не e изчистено помежду ви като чувства и емоции – тази сесия помага за изчистване на натрупан гняв, обвинения, обиди или други негативни емоции към бивш значим партньор, с който сте имали силна емоционална връзка и любов.

Защо е нужно да бъде изчистена тази енергия и да бъде намерено помирение вътрешно в нас?

Нужно е, тъй като много по-трудно човек би имал по-удовлетворяващи и различни партньорски взаимоотношения, когато таи тези чувства на болка, обида и други негативни емоции. Освобождавайки ги, може да направи място, емоционално в себе си, за нов човек и нови по-удовлетворяващи партньорски взаимоотношения.

2. Аудио сесия свързана с по-доброто разбиране на партньорските взаимоотношения и по-точно на твоята позиция в тези отношения. Как може да имаш по-добри и удовлетворяващи взаимоотношения с партньора до теб? Имаш възможност да разбереш в каква роля влизаш и каква роля играеш, когато си във връзка с някого.

3. Упрежнение за мъжката и женската ти вътрешна страна – Едно силно упражнение за всички, които искат да разберат как действат по отношения на партньора? Коя страна взима превес – силната или слабата, мъжката или женската? Да разберат повече за тези свои две страни, които всеки от нас притежава. Как да ги използват по-съзнателно и да бъдат по-истински със своя партньор? Коя част им пречи да са по-спокойни и да изпитват повече удоволствие, разбиране в партньорските си взаимоотношения?

*БОНУС – аудио сесия подарък, свързана с прекъснатото движение към майката по Берт Хелингер. 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Водени аудио сесии – Партньорът до мен“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *