Водени аудио сесии – Детето и родът в мен

Тези терапевтични аудио сесии са подходящи за всеки който:

 • е с не добри взаимоотношения със своята майка
 • е с не добри взаимоотношения със своя баща
 • иска да постигне осъзнатост за някои травмиращи моменти от своето детство
 • иска да бъде по-приемащ и разбиращ своите родители такива кавито са
 • иска да се освободи от гняв, обвинения, ярост и други негативни емоции към своите родители
 • иска да имат по-съществен и удовлетворяващ живот, изчиствайки подтиснатата енергия и изтласкани травмиращи моменти, които не изчезват, а се трансформират и работят на несъзнателно ниво и пречат на живота и по-нормалното му протичане
 • иска да живее с по-голяма съзнатост и приемане на себе си и околните
 • иска да се освободи от ролята на жертва и емоционалните си болки
 • иска да бъде по-щастлив и уравновесен
Категория:

1. Сесия с вътрешното дете – основната цел на тази сесия е да помогне на човек, да осъзнае някои травмиращи за него моменти от неговото детство и с какво са повлияли на живота му и до днес. С какво тези моменти продължават да оказват влияние на неговите взаимоотношения с негото семейство и близки, по отношение на партньорските му взаимоотношения, по отношение на това защо се държи понякога като инфантилно, наранено дете и не може да поеме отговорност като възрастен човек. Защо изпада в ролята на жертва и бяга, защо изпитва вина и гняв, защо не се доверява и се чувства изоставен или предаден. Защо се чувства отхвърлен, защо не може да направи нещата, които желае да постигне в живота си.Тази сесия може да помогне на човека да осъзнае тези травмиращи моменти и чрез нея да започне лечебния процес на тяхното освобождение и промяна.

 


„Терапевтични аудио сесии с методът Семейни Констелации.“


 

2. Сесия за работа с бащата и бащината енергия – тя е свързана с непреработени чувства и емоции, обвинения, неизказани и подтиснати моменти на гняв, обида или други травмиращи и носещи не добра връзка с бащата случки, ситуации и пр. Сесията помага за подобряване осъзнатостта на тези емоции и моменти, и започването на процес на освождаване и от тях, чрез медитативното състояние на констелация в съзнанието. Спомага за промяна на емоционалното отношение към бащата, даване на разбиране към неговата личност и различие. Подобрената връзка с бащата и бащината енергия дава възможност за по-добро развитие в кариерно отношение, бизнеса, проактивноста (действието).

 • За жените: по-добрата връзка с техния баща, носи по-удовлетворяващи взаимоотношения с техния партньор.
 • За мъжете: по-добрата връзка с техния баща, дава по-голяма мъжка сила, увереност, стабилност и привлекателност сред жените.

3. Сесия за работа с майката и майчината енергия – тази сесия е една от най-силните сесии, които са необходими на човек, тъй като майката е символ и източник на живота на всеки един от нас хората. От там на любовта, изобилието, паричното и материалното благополучие и партньорските взаимоотношения. Ако връзката с майката не е добра, човек не може да си позволи да бъде по-богат, по-успешен и да има по-добри и уравновесени взаимоотношения със своя партньор, да си позволи енергията на любовта в живота си.

 

*БОНУС – аудио сесия за майката и майчината енергия по Берт Хелингер. 


 

Целта и предназначението на тази сесия е да осветли някои тежки и може би забравени моменти между майка и дете и тяхната връзка, и да ги покаже отново на човека, който минава през нея. Да успее да помогне на човек, чрез процеса в медитативно състояние на ниво емоционалност и душевност, да подобри отношението си към своята майка и връзката си със нея, за да се подобри след това и в реално изражение, тъй като много хора си мислят, че ако привидно на повърхността всичко изглежда наред, то няма несъзнаван проблем.
Подобрявайки тази връзка, човек много по-лесно и с по-голяма сила и лекота ще започне да живее по-пълноценно своя живот, да успява в кариерата и реализацията си, да си позволи материално благополучие и да изгради по-здрави партньорски взаимоотношения.

 

Mоже да чуете аудио сесиите от този продукт напълно безплатно. Започнете промяната и освобождението от зависимостта с вашите родители и родовите модели от семейната система. Помирете вътре в себе си, всичко което изпитвате към тях.  Кликнете – ТУК и чуйте аудио сесиите.

 

 

 

 

2 отзива за Водени аудио сесии – Детето и родът в мен

 1. Tsanova Lilly

  Начин да се пренесеш на онова място където можеш да откриеш себе си и където можеш да заобичаш себе си е да се в слушаш в медитациите който г-н Божанов ми предостави.Благодаря че ми помагаш да се обикна и преоткрия!!!

  Вижте оригиналния коментар тук

 2. Tonka Gueorguieva

  Терапевтичните сесии „Детето и родът в мен“ са нещо което, струва ми се, трябва да присъства във всеки дом, като домашната аптечка. А Калоян се грижи да ги направи толкова достъпни и лесни за употреба.
  И не е необходимо да си потънал в грижи за да посегнеш към тях. Помагат винаги, когато изпиташ нужда да изправиш рамене и изпъчиш гърди.
  Много красив продукт – като започнеш от обложката, музиката, думите и гласа на Калоян.
  Аз съм впечатлена и благодаря от сърце!

  Вижте оригиналния коментар тук

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *