„Да преоткрием своите корени.“

Обложка на Водени Аудио Сесии Родът В мен

Тези Аудио сесии са за всички Вас които желаете:

 

 • За всеки, който е имал лоялност или трудни взаимоотношения със свой дядо.
 • За всеки, който е имал лоялност или трудни взаимоотношения със своя баба.
 • За всеки, които иска да се освободи от натрупана емоционална тежест към своите прародители.
 • За всеки, които иска да се свърже със своя род и корен по един нов и по-здравословен начин.
 • За всеки, които иска да подобри своята връзка и разбиране към своите предци и прародители.
 • За всеки, който е обичал своите предци и иска да направи тази връзка още по-силна на емоционално ниво.
 • За всеки, които иска да се свърже със силата на рода и изобилието, което той носи.

„Първите по рода си водени аудио сесии със съпровод от българска народна музика.“

Метод:

Eдин от начините, по който се води „Семейна Констелация“ e тип констелация в съзнанието на човек –  медитативен процес с терапевтичен текст.

И трите водени аудио сесии използват този метод, който е обширен и изключително пречистващ терапевтичен процес. Човек трансформира енергия, която до преди е била подтисната в болезнен емоционален и травмиращ процес, който на моменти може да доведе до болестно състояние на физиката му или до депресивни състояния, страхови и панически състояния (паник атаки, страхови неврози, фобии) и суицидни мисли (мисли за самоубийство).

10 % ОТ СТОЙНОСТТА НА ВСЕКИ АУДИО НОСИТЕЛ С аудио СЕСИИ, ОТИВАТ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ – (ЗА ХОРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ИЛИ ДЕЦА СЪС СПЕЦИФИЧНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ – АУТИЗЪМ И СИНДРОМ НА ДАУН.)

Описание:

1. Аудио сесия за работа със значим дядо.

Тази сесия помага да бъде видяна и усетена от друга, по-осъзната позиция връзката със значим дядо и неговата роля в семейството. Роля, която може да е била отрицателна във възприятията ни на съзнателно ниво, но всъщност човек може да изпитва силна несъзнателна връзка на лоялност към него. Аудио сесията помага за изваждането на чувства и емоции, които вътрешно човек знае, че носи от лоялност и любов, но понякога е трудно да изкаже на глас. Помага за трансформирането на енергията от тази връзка в чувство на любов, благодарност и признателност към дядото и мъжете като цяло в рода и всичко, което тази мъжка сила носи.

2. Аудио сесия за работа със значима баба.

Тя допринася за по-съзнателното емоционално отношение към значима баба, която е имала ключова роля в семейната система. Роля, която може да е била отрицателна във възприятията ни на съзнателно ниво, но всъщност човек може да изпитва силна несъзнателна връзка на лоялност към нея. Сесията помага за изкарването на всички тези чувства и емоции от несъзнателна част и осветляването им, за да може да бъде трансформирана тази енергия в чувства на благодарност, признателност и любов към бабата и към всички жени в рода, като символ на женското начало и женската сила и енергия във всеки един от нас.

3. За свързване с рода,корена и изобилието което те ти носят.

Тя помага за осъзнаването на някои от моделите в родът, които може би и до днес се повтарят като проявления в семейната система. Осъзнаването на тези обусловености помага за тяхната трансформация и освобождаване от тяхното силно несъзнателно влияние. Свързването с родът и корена по един нов и по-здравословен начин помага за заздравяването на енергийно ниво със силата, която предците и всички в семейната система носят.

Условия за доставка и използване:

 1. Попълнете заявката.
 2. Ще получите писмо до най-близкия офис на „Еконт“ според въведения от Вас адрес, в което ще намерите вашата парола за да изтеглите онлайн копие от Аудио сесиите.
 3. Доставката не е включена в цената.
 4. Заплащането се извърша чрез услугата наложен платеж.
 5. Цена: 29.90 лева